Dobrodošli v spletni trgovini M-natura

M-NATURA

NATURIGIN je 100% trajna barva za lase z naravnimi sestavinami

 NATURIGIN  je 100% trajna barva za lase z naravnimi sestavinami. Na katere sestavine je treba opozoriti, če nameravate uporabljati certificirano naravno barvo za lase namesto običajne barve las? NATURIGIN ponuja nov način barvanja las - 100% brez lauryl sulfatov, amoniaka, resorcinola in parabensa in najnižjo vsebnost PPD na svetu !
To je zelo pomembno za 74,9% žensk na Danskem, ki so si poskusile barvati lase, 5,3% je tistih, ki so imele alergično reakcijo zaradi barve las, 10% pa je imelo rdečico, luščenje in srbenje kože, povezano z barvanjem las (Vir: Videnscenter za alergijo, 2011).
Danska je majhna država, če primerjamo ZDA, Azijo ali celo Avstralijo - to vemo. Toda problem, da si vsaka ženska želi obarvati svoje lase brez zadržkov in z izdelki brez škodljivih kemikalij je globalni. Skrb za okolje, zdravje, testiranje izdelkov na živalih in lepotna industrija na splošno, je nekaj temeljev za rojstvo NATURIGIN-a!
Naša obljuba, da bomo naredili barve za lase, katere vsebujejo čim več blagih organskih in naravnih sestavin, ne da bi pri tem ogrožali delovanje ali funkcionalnost.
Ko govorimo o laseh laseh in barvanju,  je čas, da se bolj zdravo odločimo!