Dobrodošli v spletni trgovini M-natura

M-NATURA

Kamilica Kamilica

Kamilica (Chamomilla) je na svetu najbolj priljubljena za svetlenje las.Zelo dobra kot balzam za lase.

 

Kana Kana

Kana, ki je ena najstarejših barvil, daje oranžno in rdeče barvo lasem, je kot naravni balzam ki pomaga popraviti  za lase, ki pomaga popraviti in zapreti povrhnjico, ščiti lase pred poškodbami in izgubo sijaja. Ugotovili so tudi njeno uporabo pri zdravljenju prhljaja in izpadanju las.

Indigo Indigo

Indigo se uporablja za barvanje las, hranjenje in deluje antiseptično.

 

Aloe vera Aloe vera

Aloe vera da lasem sijaj, pomaga vzdrževati ravnovesje pH lasišča, poleg tega pa je znano tudi, da je tudi balzam za lasišče.

 

Jojoba olje Jojoba olje

Olje jojobe, pomaga pri čiščenju lasišča in pomaga pri rasti las.

Pšenični kalčki olje Pšenični kalčki olje

Vlažijo lase, pomagajo pri spodbujanju rasti las in ohranjanju elastičnosti las.

 

Amla Amla

Amla  (emblica officinalis) je zelo močen antioksidant ! Pomaga, da barva prodre v las in deluje proti sivenju. Amla je užitno sadje, visoko cenjeno zaradi visoke vsebnosti vitamina C kot tudi zaradi dragocenega olja, pridobljeno iz semen in vlaken, ki se uporablja kot zdravljenje lasišča in izpadanja las. Pomaga, da barva prodre v las in deluje proti sivenju.

 

 

Pomaranča Pomaranča

Pomaga pri odstranjevanju prhljaja, daje prijeten vonj barvi, daje lasem lesk, pomaga pri spodbujanju rasti las.

 

 

Med Med

Med vsebuje antiseptične in antibakterijske lastnosti, čisti lasišče. Prav tako preprečuje glivične okužbe ali psoriazo na lasišču. Dodatno zmanjšuje tveganje za razvoj prhljaja in srbenje lasišča, med je neverjetno dober za suhe lase.

 

 

 

Bazilika Bazilika

Listi bazilike okrepijo povrhnjico las in krepijo krhke lase, listi bazilike, kateri so dodani olju, preprečuje izpadanje las, srbenje in izboljšajo cirkulacijo

 

 

 

Sončnično olje Sončnično olje

Sončnica: vsebuje vitamine, hranila in minerale. Znano je, da je sončnično olje polno z vitamini A, B, C, E, kalijem, železom in kalcijem, ki so zelo koristni za vaše lase, zlasti ko gre za zdravje las in rast. Je tudi izvrstna zaščita pred UV žarki. Znano je, da je ultravijolična (UV) škodljiva za lase in lasišče. V zvezi s tem bo sončnično olje služilo kot zaščita vaših las pred absorpcijo UV svetlobe.

 

 

 

Manjistha Manjistha

Manjistha (rubia cardifolia) ali indijska rdeča barva  je zelo učinkovita pri preprečevanju izpadanja las, preprečevanju nastajanja prhljaja in drugih težav s kožo. Pomaga pri potemnitvi barve

 

Bhringraj Bhringraj

Bhringraj (eclipta alba) ali lažna marjetica pomaga pri intenziteti temnenja las. Naravno preprečuje sivenje las, lase hrani daljše obdobje

 

 

 

Sena Sena

Sena ali brezbarvna kana obarva rumenkasto in obarva svetle lase. Spodbuja zdrave, mehke in sijoče lase, pomaga tudi odstraniti prhljaj. Deluje protiglivično in antibakterijsko.

 

Hibiskus Hibiskus

Hibiskus ima odlične hladilne lastnosti. Preprečuje prhljaj in poskrbi za dodaten sijaj. V kombinaciji z kano hibiskus obarva močno rdeče.

 

Methi Methi

Methi (trigonella foenum graecum) grško seno oz. sabljasti triplat nadzoruje prhljaj, prezgodnje izpadanje las in draženje lasišča. Pomaga fiksirati barvo.

 

Coffea arabica Coffea arabica

Kava (Coffea arabica) potemni lase in poskrbi za globoko ''vtiranje '' temne barve.

 

Brahmi Brahmi

Brahmi (Bacopa monnieri) preprečuje prezgodnje sivenje in izpadanje las, pomirja razdraženo lasišče. Brahmi se uporablja tudi za izboljšanje spomina in koncentracije. Prav tako ga v ajurvedi uporabljajo za zdravljenje demence.

 

Shikakai Shikakai